Λεφτεροι Αεναοι Στοχασμοι . & _ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=zL8ltT-a2ys Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
************************************************************
*!*!*
*~*~* ΛΕΦΤΕΡΟΙ ΑΕΝΑΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ . & _ *~*~*
" Στην νυκτιά των ωκεανών η Δυναμική Λεφτεριά
Ανέγγικτη Στιxοταξιδεύει ! ! !
Περήφανη σαν σεργιανεί λαβωμένη στις αγκαθωτές τις
ατσαλένιες φράκτες στολίzοντας τα λόγια της
με λογιώ~ λογιώ
xαραγμένους ... σημαδεμένους κράκτες ! ! !
Ανθισμένα Κρίνα κατατεθημένα στου Αγώνα το βήμα
ισοπεδώθηκαν με του καυτού σίδερου τ'άδικο το κύμα
προστατεύοντας του Σπουδαστηρίου τις νουθεσίες
κείνες που δηλώνουν Παντοτινές Αξίες ! ! ! "
ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΛΟΔΡΟΣΑ ΓΑΡΙΦΑΛΛΑ
ΠΡΟς ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟς ΑΦΗΝΩ
ΕΥΧΗ ΖΩΗς ΓΙΑ ΟΛΟΥςΜΑς
& ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΟΥ ΔΙΝΏ . & _
*!*!*
{...}
*******************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ . & _
*************************************************************
ΓΕΙΑ ΜΑς !!!!!!!!!!
* Λ Α Μ Ψ Η *
******************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-11-2019 |