Απο Σενα Εξαρταται Η Ζωη Μου Δημιουργός: DimitrisPratsos, Δημηττρος Πρατσος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
Ειναι αληθεια πως μπορεις
να μ΄εξοντωσεις
με μιά σου λεξη που θα πεις
να με σκοτωσεις
Ειναι αληθεια πως μπορεις
να με διαλυσεις
με μιά σου λεξη
απ΄το χαρτη να με σβησεις
Απο σενα εξαρταται
η ζωη μου
Ειναι αληθεια πως μπορεις
να μ΄εξοντωσεις
με μιά σου λεξη πως μπορεις
να με σκοτωσεις[align=left]
Ειναι αληθεια πως μπορεις
να με τρελανεις
με μιά σου λεξη οτι θελεις
να με κανεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2019 |