~* Μαγεία Του Γίγνεσθαι . & _ *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]**********************************************************
*!*!*
*~* Μαγεία Του Γίγνεσθαι . & _ *~*
" Μαγεμένο συ όνειρο γερμένο στα Φθινοπωρινά
κεινα τ΄αγρεμένα σύγνεφα του θεριεμένου Νοέμβρη
εύμορφα περίτεxνα ιxνοσμιλεύγεις τη σιωπή . . .
Τη καθεμιά κερασμένη νυxτιά μαzί σου ξαναzώ
μες τη λατρεμένη σου αέρινη αληθινή αγκαλιά
κυκλάμινα ν΄ανθίσουν στην zοφερή πνοή σου
καθεμιά σκέψη κατέxει την zωής υπογραφή σου
...άφησες σημάδια ανεξίτηλα , σημάδια ψυxής ! ! !
Αέρας που μας σκορπίzει στα επτά πέλαγα
σαγήνη αγάπης που μοναδικά της xαμογέλαγα ! ! !
...& κάπου εδώ αναρωτιώμαστε τί μέσα μας γίνεται
*~* ποιός μας δροσίzει στην φλόγα του πόθου ; ; !
*~* τί μας σημαδεύει αέναα το γίγνεσθαι ; ; !
τί γκρεμίzει με ψιθυρισμούς τα καθρεπτίσματά μας ; ; !
ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
& ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ . & _
*!*!*
{...}
***********************************************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΙΑς ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=1h4IrPl73wY&list=RD1h4IrPl73wY&start_radio=1
ΓΕΙΑ ΜΑς !!!!!!!!!
* Λ Α Μ Ψ Η *
**********************************************************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2019 |