Γαλήνια καθημερινότητα Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΑΛΗΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Το ψυγείο είναι εδώ
Το μπάνιο είναι εδώ
Στο σπίτι θα σταθώ
Τα φυτά είναι εδώ
Τα βιβλία είναι εδώ
Με αυτά θα κρατηθώ
Η μουσική είναι εδώ
Η σιωπή κατοικεί εδώ
Στο ρυθμό των ήχων ζώ
Η αύρα μου είναι εδώ
Τα όνειρά είναι εδώ
Με αυτά θα πορευτώ
Το παρελθόν είναι εδώ
Το παρών μου είναι εδώ
Το μέλλον θα το σκεφτώ
Η ψυχή μου είναι εδώ
Το κορμί μου είναι εδώ
Με το εγώ μου θα τα βρω !
Μες ΄την γαλήνια μου καθημερινότητα
Προσαρμόζομαι ανούσια, στερεότυπα
Βυθίζομαι συνειδητά στην στειρότητα
των ιδεών και της ζωής την ματαιότητα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2006 |