Αγάπη Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και έναν όμορφο Δεκέμβριο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΓΑΠΗ
Αγάπη είσαι μες το αίμα
μες το τραγούδι του βοριά
καράβια κλείνεις μες το βλέμμα
και για ταξίδια πας ξανά
Αγάπη είσ' η ίδια η ζωή
Αγάπη είσ' η μόνη μας αλήθεια
Αγάπη είσ' η γλύκα στο φιλί
Αγάπη είσ' η φλόγα μες τα στήθεια
Αγάπη είσ' η ίδια η ζωή
Αγάπη είσ' ο ήλιος κι η βροχή
Αγάπη είσαι μες το δάκρυ
μες την δροσούλα της νυχτιάς
τ' αστέρια κάνεις πια στην άκρη
και με φεγγάρια τριγυρνάς
Αγάπη είσ' η ίδια η ζωή
Αγάπη είσ' η μόνη μας αλήθεια
Αγάπη είσ' η γλύκα στο φιλί
Αγάπη είσ' η φλόγα μες τα στήθεια
Αγάπη είσ' η ίδια η ζωή
Αγάπη είσ' ο ήλιος κι η βροχή
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-12-2019 |