Ότι αξίζει μένει Δημιουργός: ακριτας, Αναστάσιος. Π. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][I]
Όταν δακρύζω μάτια μου
ενώνω τα κομμάτια μου
καημό έχω μέσα μου και καίω
και τις στάχτες μου αναπνέω
Κι ας ματώνουνε τα βράδια
οι πληγές μου στα σκοτάδια
εγώ πίνω για φαντάσου
πίνω στην υγειά σου
Ότι αξίζει μένει αντέχει και υπομένει
ότι αξίζει δεν πεθαίνει σ' ανασταίνει.!
Όταν πίνω μάτια μου
ξοφλάω τα γραμμάτια μου
ξεπληρώνω ένα - ένα
της καρδιάς μου τα σπασμένα
Κι ας μας έκοψε στα δυο
το πικρό σου το αντίο
εγώ πίνω για φαντάσου
πίνω στην υγειά σου
Ότι αξίζει μένει αντέχει και υπομένει
ότι αξίζει δεν πεθαίνει σ' ανασταίνει.!.......... Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-12-2019 |