Κρατα Το Χερι Μου Σφικτα Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΦΙΚΤΑ
κράτα το χέρι μου σφιχτά
στα δύσκολα που ήρθαν
μαζί να πολεμήσουμε
σ΄όσα κακά μας βρήκαν
με το κεφάλι μας ψηλά
στον ουρανό να βλέπει
κι απο το φως των αστεριών
να φτιάξουμε μια σκέπη
που θα φωτίζει ολημερίς
τον δρόμο της ζωής μας
και θα γεμίζει με το φως
για πάντα τη ψυχή μας
κράτα το χέρι μου σφιχτά
μαζί να πορευτούμε
κι ότι μας τύχει στη ζωή
λύση μαζί α βρούμε
έλα και μ΄οδηγό το φως
παράδεισο να βρούμε
μαζί για πάντα στης ζωής
το ξέφωτο να βγούμε
κράτα το χέρι μου σφιχτά
η νίκη είναι δική μας
ας δυναμώσουμε μαζί
για πάντα τη φωνή μας
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-12-2019 |