Αν μπορούσα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ
Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω
Ίσως και να ήσουν η επιλογή μου
Αλλά οι στιγμές που περνάνε
Γίνονται παρελθόν
Όνειρα με πολλά αν
Τροφοδοσία της καθημερινότητας
Διέξοδος στα δύσκολα
Και η ζωή κυλάει
Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω
Λάθη που έκανα θα τα ξανάκανα
Πράγμα που σημαίνει
Ότι νοιώθω ευχαριστημένος
Οι άνθρωποι της ζωής μου
Θα θελα να ήταν ο κόσμος όλος
Άνθρωποι με όλα τα ελαττώματα
Έτσι είναι η ζωή
Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω
Σκέψεις απραγματοποίητες
Που προσφέρουν ανακούφιση
Και τροφοδοτούν τα όνειρα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 14/12/2019 Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2019 |