Πόσα χτυπήματα ακόμα να αντέξω Δημιουργός: Δήμητρα Καλή δύναμη σε όλους.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσα χτυπήματα ακόμα να αντέξω...
Απλώθηκε η νύχτα στην αγάπη μου
στο μαύρο μ’έχει ντύσει κι απορώ
που τρέχει ακόμα σαν βροχή το δάκρυ μου
για σένα που να σ’έχω δεν μπορώ...
Ρ Πόσα χτυπήματα ακόμα να αντέξω
βγήκα μεσάνυχτα και τρέχω στη βροχή
απόψε όσα αγαπώ τ’αφήνω έξω
κάνει η καρδιά μου απο σένα αποχή.
Πόσα χτυπήματα ακόμα να αντέξω
άλλο δε θέλει το μυαλό να σε σκεφτεί
και ένα δρόμο μακριά σου θα διαλέξω
πρωτού και πάλι η ψυχή να πλανευτεί...
Απλώθηκε η νύχτα στην αγάπη μου
το σώμα ξένο,το φιλί σου δανεικό
για μένα ήσουν η αλήθεια κι η απάτη μου
μα φεύγω τώρα κι όσα ένοιωσα νικώ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-08-2006 |