Μελαχρινό μου αστέρι Δημιουργός: Μάϊκ Χίτζ, Κωνσταντίνος Καλλιγέρης Αφιερωμένο. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έκρυψα τον έρωτά σου
κι ούτε λέω τ΄ όνομά σου
μόνο η καρδιά μου ξέρει
πως, [B] μελαχρινό μου αστέρι[/B]
είσαι εσύ μες στη ζωή μου
η αγάπη η δική μου
το κρυφό το μυστικό μου
τ΄ ομορφότερο όνειρό μου
που με κάνει να μεθάω
να μη θέλω να ξυπνάω
όταν μες στην αγκαλιά σου
μου χαρίζεις τα φιλιά σου.
Με τη λάμψη σου φωτίζεις
και απ΄όλα ξεχωρίζεις
τ΄ άστρα μέσα στο σκοτάδι
όταν βγαίνω κάθε βράδυ
να ΄ρθω να σε συναντήσω
να σου σιγοψιθυρίσω
ότι είμαι μαγεμένος
και μαζί σου ερωτευμένος.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2020 |