Πόνο τον πόνο Δημιουργός: anthrakoryxos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][color=black][font=georgia]
Δε μένει γράμμα στο συρτάρι
Δε μένει φως μες στο σκοτάδι
Ούτε κι εγώ μένω εδώ
Την καρδιά μου άφησα
Μόνη της την άφησα
Δε μένει απ’ την αγάπη χνάρι
Ήρθα πρωί κι έγινε βράδυ
Κι εγώ δε μένω πια εδώ
Που σε πρωταγάπησα
Κάποτε σ’ αγάπησα
Πως να δακρύσεις για ότι έσβησε
Πόνο τον πόνο πάνω σου κέντησε
Ζωή φωτιά, στάχτη η ματιά
Και μοναξιά
Δε μένει λέξη για τα χείλη
Δε μένει κάποιος για να στείλει
Φιλί στη μαύρη συννεφιά
Την καρδιά μου άφησα
Μόνη της την άφησα
Δε μένει ήλιος για το δείλι
Δε μένει ρόδο τον Απρίλη
Κι εγώ δε μένω πια εδώ
Που σε πρωταγάπησα
Κάποτε σ’ αγάπησα
Πως να δακρύσεις για ότι έζησε
Μόνο τον πόνο σου όταν θέλησε
Ζωή καμμιά, ζωή καμμιά
[/B][/align]
[/color][/font][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2020 |