Ενα ατελειωτο, δικο μας, μεσημερι Δημιουργός: Ektoras_ath, Χαρηc Mαζαράκηc Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μακρια μου πως μπορεις
σ αγαπαω κι απορεις
σαν τον ηλιο φευγεις
που εδυσε νωρις
Μακρια σου εγω θα πιω
το αμιλητο νερο
που δε στελνεις
τα φιλια που καρτερω
(ρεφ)
Καπου ανασαινεις
τους χειμωνες μου ζεσταινεις
σ αλλα λιμανια το κορμι σου πας και δενεις
θελω μια ανοιξη, κοντα μου να σε φερει
σ ενα ατελειωτο δικο μας μεσημερι
Μακρια μου θα ρωτας
τις πληγες που αγαπας
τα τραγουδια,
αν ολα γραφτηκαν για μας
Μακρια σου εγω θα πιω
το αμιλητο νερο
που δε στελνεις
τα φιλια που καρτερω
(ρεφ)....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2006 |