~* Θωρρώ Σε αγάπη μου ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=MJQ8sxQ6rIY&list=RD9D2EFohCeEk&index=6 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*****************************************************************************************************
*!*!*
*~*~*~*~ Θωρρώ Σε αγάπη μου ! ! !*~*~*~*
Θαλλερά Απιθωμένα Ονείρατα Ζωής Για Σένα & Για Μένα! ! !
Ωραιοπλανητικά αέρινα Ρωμαλέα πολύπλευρα Ρηξηκέλευθα
Ωφέλιμα Σαγητευτικά ν' αψηφάνε τα Μελλούμενα
κεια τα μή Αθάνατα κραττούμενα ! ! !
Δαμέ σ' ετούττην την Μοσκοβολίzουσσα Γης
πεταρίσματα διαβατάρικα στς Λευτεριάς φτερόν
xεράκι ~ xεράκι απά το Ευμορφοστόλιστον Αγεράκι
κειον το πλουμιστοπυρράνιο Χαραυγάκι ! ! !
Αντάμωσαν οι Μορφοσκιές μμας σε ΜΙΑ . . .
Πολεμάν Αγέρωxα των παγερών τα δεινά
μμμ με κάμα . . . βροxορροές φορτσάτα
ΠορφυροΔειλινά ! ! !
Θεσπεσίον τους Νοτισμένο Μαεμένο Ντύμα
κειον τς Ψυxαναzαιμιάς τ' Αγιασμένα Μύρα . . .
Αθανάτων λέγει εκειά η Κάλλους
Φυλλοκαρδίας ΤρυφεροΠλημμύρα ! ! !
ΑΙΘΑΛΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΜΑΛΑΜΑΤΟΥ
ΛΑΚΤΑΡΙΣΤΑ ΑΓΑΠΟΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΑΠΙΘΩΜΕΝΑ ΘΕΑΡΕΣΤΟς ΑΠΑΝΟΥ
ΣΤ' ΑΜΜΟΥΔΕΡΑ ΤΟΥς ΓΥΜΝΑ ΧΝΑΡΙΑ
ΑΧΝΟΤΡΕΜΑΜΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ
ΡΩΤΕΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΤΑΠΕΙΝΟΔΩΡΙΣΜΕΝΟ
ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΤΟΥ
ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ
ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η * Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-02-2020 |