Μαχαιρωμένα Προσφυγάκια Δημιουργός: Euler2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βλέμματα και λόγια στάζουν δηλητήριο
υφαινουν άδικο μαρτύριο
σε άδολες ψυχές
και τις γεμίζουν ενοχές
Βλέμματα και σώματα
με του μίσους χρώματα
σπέρνουν διχασμό
και μοιράζουνε καημό
Μαχαιρωμένα προσφυγάκια
με του μίσους το μαχαίρι
λαβωμένα αηδονάκια
λιώνουν σαν το αγιοκέρι
Μαχαιρωμένα ποσφυγάκια
με της μισαλλοδοξίας το λεπίδι
σαν σβησμένα λυχναράκια
στης υποκρισίας το σανίδι.
Euler2. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2020 |