Μαύρα τα φύλλα των καιρών Δημιουργός: Ανδρομάχη, Ανδρομάχη Αναλαμπη, :) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχω ξαναδεί σκοτάδι '
μα αυτο πέφτει
με τα φύλλα των καιρών
Έχω ξαναδεί σκοτάδι
Μα, τόσο μαύρο;
Τοσο κρύο; Σκοτεινό;...
Το φως, όπως το γνώρισα
μας άφησε ..
Ψεύτικα φώτα μειναν
τώρα και ψυχρά..
"Γειά σου σκοτάδι!
Σε υποδεχομαι με υπόκλιση
αφου έχω υποκυψει πια.. "
Το φως στην ζωή μου
ακολουθουσα..
Πάντα το έκανα..
"Έτσι χαμένο, σε γνώριμα μέρη
όπως συνηθιζες..
δεν υπάρχεις, μα'
Ειναι η θλίψη μου
βαρια και...
με κρατάει χαμηλά "
Να! μια μικρη φωνή ..
ψιθυριστή...
στο μυαλό κυριευει
"έφευγε η ελπίδα
καθώς εφευγες
φως μου κι εσύ "
Κάθε μου βήμα
θα'ναι για πρωτη μου φορά
Κάπως ετσι ειν'η ζωη...
Άραγε... μέρα
θα υπάρξει μετά
το βράδυ αυτο..;
" Γειά σου σκοτάδι!
Μαζι θα παίζουμε κρυφτό.. "
[U] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2020 |