Μην τραπείς σε φυγή σαν να είμαι μια απειλή Δημιουργός: Γιώργος Καλ-Ελ, Γιώργος Γιώργος Καλ-Ελ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μην τραπείς σε φυγή σαν να είμαι μια απειλή
Οι διάφορες εικόνες σου με κλέψανε
Δικαίως αυτές με καταστρέψανε
Τον ύπουλο τον έρωτα τον διώχναμε
Τον αφήσαμε να αλλάξει και τιμώρησε
Θυμάμαι για αγάπη δεν μιλούσαμε
Τις ματιές μας δεν κοιτούσαμε
Κι σκέψη ο πόθος με κτυπούσανε
Από παντού καραδοκούσανε
Και αν σε κυνηγήσω ποτέ μην φοβηθείς
Μην τραπείς σε φυγή σαν να είμαι μια απειλή
Αν με βρεις μπροστά σου μην ταραχτείς
Άκουσε με πρώτα πριν με σιχαθείς
Κοίτα που βρισκόμαστε,κοίτα σε τι πλάνη
Εγώ εδώ και εσύ στην άλλη άκρη
Επίπονη δεν ήξερα πως είναι η ανάγκη
Σ'αρέσει να βλέπεις της καρδιάς μου την σπατάλη
Και αν σε κυνηγήσω ποτέ μην φοβηθείς
Μην τραπείς σε φυγή σαν να είμαι μια απειλή
Αν με βρεις μπροστά σου μην ταραχτείς
Άκουσε με πρώτα πριν με σιχαθείς
created 13/2/2020 Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-03-2020 |