Μια Ανταποκριση Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
μια ανταπόκριση ζητώ
να δω μέσα στα μάτια σου
να αφήσεις έστω μια στιγμή
στην άκρη τα γινάτια σου
και να σκεφτείς ότι εγώ
τα πάντα σούχω δόσει
και δεν αξίζει να πονώ
γιατί έχω ματώσει
σ΄αυτή τη σχέση έδοσα
ψυχή, καρδιά και σώμα
μα εσύ δεν τα λογάριασες
τα πέταξες στο χώμα
κι ύστερα ποδοπάτησες
την ίδια την καρδιά μου
που κτύπαγε για χάρη σου
σκότωσες τα όνειρα μου
κι έγινα ένα με τη γη
χώμα πού΄χεις πατήσει
κουρέλι που το πέταξες
αίμα που το΄χεις χύσει
μου φέρθηκες αχάριστα
άδικα και χυδαία
λες κι ήμουνα ένα θέατρο
που έριξε αυλαία
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-03-2020 |