Εφιάλτης τ' όνειρο Δημιουργός: Μάϊκ Χίτζ, Κωνσταντίνος Καλλιγέρης Καλημέρα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λόγια πικρά, πολύ βαριά
έχουμε ανταλλάξει
χαράκτηκε αυτό μέσα μας
και δεν μπορεί ν΄ αλλάξει.
Σε εφιάλτη τ΄ όνειρο, που ΄χαμε, μετετράπη
γκρεμίστηκε η σχέση μας, χάθηκε η αγάπη.
Κάποτε ενώ έλαμπε η ζωή
στα μάτια και των δυο μας
γκρίζα την καταντήσαμε
απ΄ τον εγωισμό μας.
Μια αχτίδα ελπίδας και χαράς, τα μάτια μας γυρεύουν
να δουν αλλά όπου στρέφονται, θλιμμένα ταξιδεύουν.
Απ΄ όσα ζήσαμε μαζί
αυτό μόνο εισπράττω:
Πήγαμε την αγάπη μας
πολλά σκαλιά πιο κάτω.
Η μοναξιά μας η έντονη, τώρα μας απομένει
θα ζούμε πλέον χωριστά, εμείς οι δυο σαν ξένοι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-03-2020 | |