Το φεγγάρι σου θα είμαι τα βράδια Δημιουργός: vasilis g., Βασίλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οσο κι αν το ξέρω
πώς δεν σε ενδιαφέρω
κι έκλεισες την πόρτα σου
για μένα
δεν μπορώ σου λέω
να μην υποφέρω
όταν με γυρνάς
στα περασμένα
τώρα που δεν με έχεις
θέλω να προσέχεις
κρύβουνε παγίδες
τα σκοτάδια
όπου κι αν κοιμάσαι
πάντα να θυμάσαι
το φεγγάρι σου
θα είμαι τα βράδια
πόσο σ΄αγαπούσα
ήσουν η ζωή μου
άστρο λαμπερό
μεσ την ψυχή μου
δώρο που σε κλέψαν
απ΄την αγκαλιά μου
κι άφησαν αγκάθια
στην καρδιά μου Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2020 |