Στιχάκια-2 Δημιουργός: Μάϊκ Χίτζ, Κωνσταντίνος Καλλιγέρης Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παντρεύονται δυο
ερωδιοί και ψάλλει
το αηδόνι.
Γυμνό φεγγάρι
μες στη χειμωνιάτικη
παγερή νύχτα.
Δύει ο ήλιος
κι ακόμα σε προσμένω
αλλά δεν θα ΄ρθεις.
Έρημο πουλί
στην κορφή ενός δέντρου.
Είναι άφωνο.
Έχει απλωθεί
η σκιά στο ταβάνι.
Οι τοίχοι ριγούν.
Τα δάκρυά της
στάλα-στάλα έγιναν
θάλασσα πλατιά.
Μοιάζει με ρόδο
χωρίς όμως αγκάθια
η αγάπη σου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2020 |