Ανομολόγητα Δημιουργός: anthrakoryxos (ή αλλιώς) το σύμπαν εις την νιοστή του ρίζα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][color=black][font=georgia]
Και τι κάναμε εμείς
Για να φέρουμε το σύμπαν
Στα μέτρα μας;
Δυό λέξεις κολατσίσαμε
Και χορτάσαμε
Δίπλα μας ο κόσμος να πεθαίνει
Από ανία, συνήθεια και τρόμο
Στις ταβέρνες, τα καφενεία
Και την ανομολόγητη σκέψη του.
- Απολύτως φυσιολογικά δηλαδή-
~
Κι εμείς
Χορτάσαμε με δυό λέξεις
Πόσο από το σύμπαν
Χωράει σε δυό λέξεις
Αγάπη
~
Υπάρχεις
Πόσες λέξεις παραπάνω
Χωράει το σύμπαν μας;
[/B][/align]
[/color][/font][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2020 |