Ήρθε ο καιρός ματάκια μου Δημιουργός: Antonia, Αντωνία Μασέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήρθε ο καιρός ματάκια μου
που όλοι συλλογιούνται
τι έχει αξία στη ζωή
πως μόνοι τους βαριούνται
Πίσω από πόρτες σφαλιστές
καθείς αναρωτιέται
πως πέρασαν τα χρόνια του
ο χρόνος πως πετιέται
Τι νόημα έχει ο παράς
μπροστά στην ύπαρξή μας
μπατιρημένος φουκαράς
λίγος για την ψυχή μας
Οι άνθρωποι μονάχοι τους
μία πένα δεν αξίζουν
μα μεταξύ τους μοναχά
πάντοτε θα κερδίζουν
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2020 |