Ποτέ μη λες ποτέ Δημιουργός: xorodos, Diamantis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ποτέ σου μη λες, μεγάλες κουβέντες,
Όρκους μη δίνεις, πολύ βιαστικά,
Κράτα για σένα, ότι λες και κάνεις,
Είναι δικά σου, κρυφά μυστικά.
Ρεφραίν.
Γι αυτό μη λες ποτέ, μη λες ποτέ,
Ποτέ μη σκέπτεσαι τι έκανες εχθές,
Κάνε ότι σ’ αρέσει και το θες,
Ζήσε το σήμερα, τις κάθε σου στιγμές.
Γιατί η ζωή σου δεν ξέρεις τι κρύβει.
Μέσα στα άδυτα της δικής σου καρδιάς,
Γι αλλού ξεκίνησε, αυτή να σου πάει,
Μα σ’ άλλα μέρη εσύ, θέλεις να πας.
Κι όταν μια μέρα, κάπου σε βγάλει
Κι αράξεις για λίγο και αναπαυθείς,
Δεν θα ησυχάσεις και πάλι θα ψάχνεις,
Κάτι καινούριο, να ξαναβρείς.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2020 | |