Σε πoια εποχή Δημιουργός: Mantas TH, THEODOROS MANTAS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μες στον ήλιο, μες στη βροχή
η θύμηση σου λάβα καυτή
που να 'σαι τώρα σε πoια εποχή
εσένα έχω στην ψυχή.
Σε όρη σε πεδιάδες κρυφές
χορεύεις γελάς δυνατά
Συ η νεράιδα με τα χρυσά μαλλιά
εσύ στην ματιά μου η ξαστεριά.
Σε θάλασσες αλαργινές
ένα τραγούδι ωραίο γλυκό
φέρνει ο άνεμος σ' αγαπώ,
σε λαχταρώ δεν είσαι εδώ.
Όμορφη μου αγάπη μικρή
εσένα έχω στην ψυχή
που να σαι τώρα σε πoια εποχή
η θύμηση σου γλυκιά ζεστή. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2020 |