Ακροατές της σιωπής Δημιουργός: Γιάννης Κατράκης, Γιάννης Κατράκης Μες στου μυαλού σου τις ακτές μια ζωγραφιά με κάθε βήμα.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=Georgia][color=red]
[B][I] Ακροατές της σιωπής...
Στίχοι Γιάννης Κατράκης
[font=Georgia][color=Black]
Θέλησα άπειρες φορές
να περπατήσω πλάι στο κύμα
Μες στου μυαλού σου τις ακτές
μια ζωγραφιά με κάθε βήμα..
Πάνω στην άμμο να τις βρεις
να με θυμηθείς...
Ακροατές της σιωπής
δίχως σημεία επαφής
Πάω να σ αγγίξω και ξυπνάς
άλλο ένα όνειρο χαλάς
Ακροατές της σιωπής
φτάσαμε να'μαστε και εμείς
Τόσα σημάδια μοναξιάς
όπου το βλέμμα σου κι αν στρέψεις συναντάς..
Θέλησα άπειρες φορές
να συναντήσω τη βροχή σου
Μία σταγόνα από το χθες
μέσα στις σκέψεις σου να αφήσω
Πάνω στα χείλη σου στιγμές
να βρέχει πολλές... Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-04-2020 |