δεν ταιριαζαμε Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ
ήτανε ίσως ένα λάθος
η σχέση μας, κι απέτυχε
όσο κι αν προσπαθήσαμε
ποτέ ποτέ δεν πέτυχε
δεν είμαστε εμείς φτιαγμένοι
ο ένας για τον άλλονε
γι΄αυτό δεν καταφέραμε
μαζί χωριό να κάνουμε
κάθε μέρα με καυγάδες
τσακωμούς, και φασαρίες
και τις νύχτες στο κρεββάτι
ψάχναμε μόνο αιτίες
δεν ταιριάζαμε , ήταν λάθος
τούτη η σχέση δεν μπορούσε
ούτε μέρα να επιζήσει
στις καρδιές μας δεν χωρούσε
έτσι τ΄αποφασίσαμε
τώρα να χωριστούμε
κι άλλη αγάπη αληθινή
κάποια στιγμή να βρούμε
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2020 |