Το αγγιγμα σου Δημιουργός: aridaios ...δεν χορταινω... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το αγγιγμα σου
Το αγγιγμα σου...
Το θελω τοσο πολυ.
Ειμαι τρελος για ενα χαδι σου.
Χρειαζομαι το αγγιγμα σου.
Αυτη η αισθηση των χεριων μου
στο κορμι σου...
με καθηλωνει,με ηλεκτριζει.
Δεν θα ειναι οπως πρωτα
γιατι το εχω αναγκη
καθε λεπτο ,καθε ωρα, καθε μερα.
Το θελω με καθε τροπο.
Ενα χαδι που εβαλε
φωτια στην ψυχη μου.
Οχι,δεν μπορω να κοιμηθω
μεχρι να νιωσω τ αγγιγμα σου.
Ο παραδεισος μπορει να περιμενει...
Φλωρινα
Αριδαιος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-05-2020 |