πίσω στο χρόνο μαζί Δημιουργός: koskan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πίσω στο χρόνο μαζί
πίσω στο χρόνο εκεί
που βρήκαμε κάτι
τότε το λέγαν αγάπη
τότε το λέγαν αγάπη
Εκεί που μας γέννησαν
εκεί που μας θέλησαν
εκεί που σε γνώρισα
που πρώτος σε ρώτησα
αν μ αγαπάς κι είπες πολύ
πίσω στο χρόνο μαζί
πίσω εγώ και εσύ
πάμε πίσω στο χρόνο μαζί
εγώ κι εσύ όλοι αυτοί
πάμε πίσω στο χρόνο μαζί
Εκεί που μας γέννησαν
εκεί που μας θέλησαν
εκεί που σε γνώρισα
που πρώτος σε ρώτησα
αν μ αγαπάς κι είπες πολύ
Πάμε πίσω στο χρόνο μαζί
δίχως επιστροφή
γιατί να με νοιάζει
γιατί να με πειράζει
ο χρόνος μαζί σου
γεμίζει κι αδειάζει
ίδιος δεν μοιάζει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2020 |