Η εξιλέωση του Λάκη Μάνου Δημιουργός: Sir Demetrius Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Λάκης Μάνου
σαν ακουσε ένα τραγούδι από κει πάνου
έριξε κάτω ένα βλέμμα σαν του χάννου
Και λέει γιατί
πονάω τοσο;
Το ξέρω ,Θεέ µου , πως οφείλω να πληρώσω ,
τον τύπο αυτον δεν έπρεπε να τον σκοτώσω
Μα μέχρι εκεί .
Αμαρτία είναι μεγάλη
ένα στίχο τοσο ωραίο
έτσι να τον κουρελιάζεις,
λέξεις άπρεπες να βαζεις.
Ο Λάκης Μανου
κουρέλι έγινε και κλάματα τον πιάνουν
κι αμεσως βρίσκει ο Γιαννης Παπαϊορδάνου
τον Μασαλά.
Κι αυτός µε οδύνη
βλέπει το βίντεο και νιώθει σκοτοδίνη
κι αμεσως σχώρεση του Λάκη Μάνου δίνει
να μην πονά .
Αμαρτία είναι μεγάλη
πάνω σε μια τόσο θεία
και εξαίσια μελωδία
να σκαρώνεις μια αηδία!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-05-2020 |