Αύριο θα είναι όλα καλύτερα Δημιουργός: anothrosko Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στις πληγωμένες παρυφές της ζωής ανατέλλει ξανά ο ήλιος.
Και είναι αυτή η βεβαιότητα ότι θα φωτίσει τη συννεφιασμένη ύπαρξη,που σου δίνει δύναμη.
Και είναι αυτή η βεβαιότητα ότι θα φροντίσει τα λαβωμένα φτερά,που σου δίνει κουράγιο.
Με μηδαμινές αντοχές,
με υπομονή που αγγίζει πάτο,
με σιωπή που κάνει κρότο,
προχωράς.
Δεν είναι που δεν έμαθες να εκτιμας όσα σου δόθηκαν.
Είναι που κουράστηκες να παλεύεις να ανέβεις επίπεδο καθημερινά.
Η τελειομανία του είναι,
το φαίνεσθαι της μάζας,
ο παραλογισμός της κοσμικοτητας.
Και ο ήλιος θα ανατείλει για όλους άλλη μια φορά.
Αύριο θα είναι όλα καλύτερα, θα δεις...
Είπε και κουρνιασε εφησυχασμενη....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-05-2020 |