Σε είδα στ όνειρό μου Δημιουργός: Polina Aπόψε σαν κοιμήθηκα .... πάλι σε είδα στ΄ όνειρο μου ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Aπόψε σαν κοιμήθηκα
σε είδα στ όνειρό μου
πως γύρναγες ανάλαφρα
στον κόσμο τον δικό μου
Και σ΄αρπαξα σαν λάφυρο
και δεν σε έδινα πίσω
Μα ήρθε ένα σύννεφο
και μου πε να σε αφήσω
Ρ.
Μα εγω δεν σ άφησα
και σε αγάπησα
σφηκτά σε κράτησα
Ήσουν ο ουρανός
ήσουν εσύ το φως
ήσουν Αυγερινός
Μα εγώ δεν σ άφησα
και σε αγάπησα
μαζί σου χάθηκα
και γίναμε καπνός
και ο δρόμος ανοιχτός
στον ήλιο τον χρυσό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2006 |