Φιλίες Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΙΛΙΕΣ
Στεναχωριέμαι για τις φιλίες
Που χάθηκαν
Γιατί στηριζόταν στο συμφέρον
Και ήταν οι περισσότερες
Στεναχωριέμαι για τις φιλίες
Που χάθηκαν
Γιατί στόχευαν στην ηδονή
Και η περίοδος αναμονής τελείωσε
Στεναχωριέμαι γιατί ψάχνω να βρω
Τις αληθινές
Και δυστυχώς είναι τόσο σπάνιες
Που αναρωτιέμαι. Αν υπάρχουν ?
Μήπως οι ιστορικές φιλίες
Μυθοποιήθηκαν ?
Κρύβοντας την πραγματική αλήθεια
Ή όντως η αληθινή φιλία υπάρχει
Θα θελα μια πραγματική φιλία
Και σκέπτομαι
Τους παιδικούς μου φίλους
Ίσως εκεί να υπάρχει
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 27/05/2020 Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2020 |