Ταιριάζουμε ; Δημιουργός: VELOUDINO SKOTADE, ΠΑΥΛΙΝΑ Σ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info - Βλέπω ταιριάζουμε πολύ!
- Αλήθεια; δηλαδή!
- Σε βλέπω στα μάτια κι ονειρεύομαι
Σε ποθώ κι ανασαίνω,
Σε θέλω πλάι μου και να σε σκέφτομαι
Να σ’ αγκαλιάζω και να πεθαίνω
- Αλήθεια εσύ βλέπεις πως ταιριάζουμε ;
- Ταιριάζουμε στην ψυχή της γραφής μας
Όταν το μελάνι ακουμπάει το χαρτί
κι αυτά που γράφω βγαίνεις εσύ!
Με καταλαβαίνεις;
- Δεν σε καταλαβαίνω, εγώ σου μιλάω για το πάθος μου για σένα
κι εσύ μου μιλάς για την γραφή της ψυχής σου.
Πάγωσα τώρα το ξέρεις;
Γύρισε η μια πλάτη την άλλη, το χαμόγελο χάθηκε και η ψυχή ράγισε…
Δεν μπόρεσε να καταλάβει τη δύναμη των λόγων της…
- Μόνο μέσα από τα μάτια μου ονειρεύεται, ποθεί το κορμί μου
Χίλιες φορές ο θάνατος του σώματος παρά ο θάνατος της ψυχής
Το παράθυρο άνοιξε
το κουκούλι έσπασε
και η πεταλούδα βγήκε από το παράθυρο…
Άντε τώρα τράβα βρες την και πες της να γυρίσει πίσω.
Β.Σ.
© Π.Σ.
29 Σεπτέμβριος 2014 Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-05-2020 |