Απελεύθερη ψυχή Δημιουργός: Δίκαιος Κριτής Στη Λυδία Θ. που ζήτησε δείγμα γραφής κυριολεκτικα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -Ανυπόμονη ψυχή γιατί εντός μου
σπαρταράς και ζητάς να σε λύσω;
-Για να δω τα μυστήρια του κόσμου
σαν κι εμένα ψυχές ν' αγαπήσω
-Ταξιδιάρα ψυχή πού αρμενίζεις
τις νυχτιές στου ονείρου τη βάρκα
σε ποια νέα λιμάνια γυρίζεις;
-Πρόβα κάνω, για όταν θ' αφήσω τη σάρκα
-Απελεύθερη ψυχή για δεν τρέχεις
τώρα που έσπασαν πια τα δεσμά σου;
-Αχ, συνήθισα τόσο να μ' έχεις
που ποθώ να πεθάνω σιμά σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2020 |