Απλές φαντασίες Δημιουργός: faidra Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα μπορούσα να μένω στο απέναντι σπίτι
θα μπορούσα, που λες, να χω μαύρα μπαλκόνια
ν` ατενίζω τα μάτια σου,
θα μπορούσα να χα μια ευκαιρία
να σπάσω τα τζάμια, να πετάξω τα κάγκελα.
Να βλέπω απλωμένα δικά σου σεντόνια
κι υφάσματα που ακουμπάν το κορμί σου,
να μυρίζω τον αέρα της ψυχής σου,
ν` ακουμπάω τα χέρια μου στον πιο δικό σου τοίχο.
Θα μπορούσα που λες
μα όλ` αυτά που χω πει
ειν` του μυαλού φαντασίες.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2006 | |