Μην ορκίζεσαι Δημιουργός: ΜΙΧΑΛΗΣ 63, ΠΑΠΑΣΤΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μην ορκίζεσαι
Το δάκρυ σου το ψεύτικο χαμένο,
δεν άγγιξε καθόλου την καρδιά,
και τούτο όπως τ άλλα προδομένο,
αυτή τη τελευταία μας βραδιά.
Μην ορκίζεσαι μη λες,
πώς για όλα εσύ δε φταις,
και πως ήτανε γραφτό,
να 'ρθουμε στον χωρισμό.
Μην ορκίζεσαι μην κλαις,
πως πολύ πονάς μη λες,
πες πως ήτανε για μας,
έρωτας μίας βραδιάς.
Τα όνειρα που κάναμε χαμένα,
τα πήρε ο αγέρας μακριά,
σύννεφα με πίκρες φορτωμένα,
σκεπάσανε απόψε μια καρδιά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2020 | |