Μαύρο μπλουζάκι Δημιουργός: liontari73, spilios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Καθώς ηχούν τα τύμπανα ΄συ πρέπει να χορέψεις
καθώς οι αναστενάρηδες χορεύουν στη φωτιά
και ενώ προσμένεις μερτικό κάπως να την βολέψεις
εκ νέου σε ποντάρουνε και πάλι στα χαρτιά.
.
Άργησε η επανάσταση και μπήκε στο ψυγείο
και πάλι αναβλήθηκε ως να ΄ρθει ο καιρός
στην αγορά πουλήθηκε, ''μ΄ είκοσι παίρνεις δύο''
''μόνο σε μαύρο έμεινε φίλε μου δυστυχώς!''
.
Τομάτες έχουμε καλές, κοίτα και τ΄ αγγουράκι
κι ωραία ζαρζαβατικά έχουμε στον μπαξέ
μα εσύ μάλλον προτίμησες εκείνο το μπλουζάκι
που πέθαινε και πέθαινε επάνω του ο Τσε.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-07-2020 |