Ληγμένο γραμμάτιο Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ...................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΛΗΓΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ
Ληγμένο γραμμάτιο
Που δεν έχει την υπογραφή σου
Μην το κοιτάς
Πέτα το
Έτσι είναι και κάποιοι φίλοι
Έχουν λήξει από καιρό
Είναι άχρηστα γραμμάτια
Που περιμένουν
Περιμένουν να βγάλουν χολή
Νομίζοντας ότι τιμωρούν
Εκείνους που τους αδίκησαν
Στο πρόσωπο των φίλων
Μεγάλη υπόθεση τα ληγμένα
Και είναι τόσα πολλά
Γιατί όλα κάποτε λήγουν
Ακόμη και οι μεγάλοι έρωτες
Και όλοι το ξέρουμε
Μόνο κάτι δεν λήγει
Είναι η αγάπη
Που δεν τελειώνει ποτέ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 06/07/2020 Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2020 |