Θυμάμαι Αυτό Το Βλέμμα Σου Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΘΥΜΆΜΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΛΈΜΜΑ ΣΟΥ
Θυμάμαι αυτό το βλέμμα σου
σαν ήλιου ηλιαχτίδα
βλέμμα ζεστό και φωτεινό
και που ακόμη ανιστορώ
και ζω με την ελπίδα
Μια μέρα να σε ξαναδώ
στο ίδιο μέρος πάλι
εκεί που είπα σ' αγαπώ
που και μ' αυτό ακόμη ζω
αγάπη μου μεγάλη
Τα χρόνια κι αν διαβήκανε
κι άσπρισαν τα μαλλιά μας
τόσο που ερωτευτήκαμε
κι αν άλλη μας χωρίσανε
φλόγες βγάζ' η καρδιά μας
Και πάλι άνοιξη θα ρθεί
λουλούδια ανθισμένη
με μελιστάλαχτη στοργή
δίχως αλλά πια και γιατί
και έρωτα στολισμένη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-07-2020 |