Αγιά Σοφιά Δημιουργός: Fotis La, Φώτης Λατίνης Είναι μια από τις πολλές οπτικές για τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγιά Σοφιά
Το βιός το δικό σου
Να το πούνε δικό τους
Ειναι επιτυχία δικιά σου
Έχουν γίνει ο εαυτός σου
Συνέχισε να δίνεις
Έτσι θα παίρνεις
Πίσω θα φέρνεις
Αυτά που αφήνεις
Η ιστορία τα γράφει
Για χρόνια ξεχνάει
Μα κάποτε ξυπνάει
Για την αλήθεια ρωτάει
Όλο και λιγότερα
Με την Τουρκία μας δένουν
Όσο περισσότερο
Στο φανατισμό καταφεύγουν
Η Αγιά η Σοφιά
Δεν είναι τζαμιά
Δεν είναι εκκλησία
Είναι Ευρώπη κι Ασία
Φ. Λ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-07-2020 |