Πατέρα μου χρόνια πολλά Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi Θέλω τόσα να σου πω... για τα χαμένα χρόνια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πατέρα χρόνια σου πολλά
έστω κι αν δεν σε βλέπω
έστω και αν με πλήγωσες
κι αυτό στο επιτρέπω
Πατέρα χρόνια σου πολλά
να ξέρεις σε θυμάμαι
τις νύχτες είσαι στο μυαλό
νύχτες που δεν κοιμάμαι
Πατέρα πόσο θα' θελα
ο χρόνος να γυρίσει
στα χρόνια μου τα παιδικά
που μ' είχες αγαπήσει
Πατέρα ότι έγινε
εγώ στο συγχωράω
ίσως δεν έφταιγες κι εσύ
κι ακόμα σ' αγαπάω
Και θέλω τόσα να σου πω...
για τα χαμένα χρόνια
δεν ήταν καλοκαιρινά
ήταν γεμάτα χιόνια
Πατέρα θέλω να σου πω
πόσο πολύ μου λείπεις
πατέρα σε χρειάζομαι
γιατί μ' εγκαταλείπεις
Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά
κι ο πόνος που' χεις σπείρει
μα έναν πατέρα θα' θελα
στον ώμο μου να γείρει
Πατέρα βρίσκεσαι κοντά
μα τόσο μακριά μου
χρόνια πολλά σου εύχομαι
μέσα απ' την καρδιά μου
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Α.Λ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-09-2006 |