Ο Γκρινιάρης Δημιουργός: jenny περιγράφω τον γαμπρό μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Μόνιμα όλα του φαίνονται στραβά
Πού να βρει λόγια καλά και ζεστά ;
Αδύνατον μαζί του να δεις το καλό
Ακόμα και το λικέρ θα σου πεί ξινό!
Αποκρουστικός, γελοίος και με ταίρι
Στις συζητήσεις μας κρατάει μαχαίρι !
Άριστος στο να σου χαλάσει το κέφι
Η καλοσύνη πώς να τον συνεφέρει;
Μοστράρει τα κατεβασμένα μούτρα
γκρίνια κρατεί στην δική του κούτρα
Κόσμο βλέπει και ενδόμυχα υποφέρει
Ήταν εύστοχα της χολής του τα βέλη ;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-09-2006 |