Άγρια Θηρία Δημιουργός: kapnosa-v-ainigma κι ενα ρεμπετοτσάμικο!χαχαχχα Γειά σας Γειά σας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στην τρίτη τη χαριστική
να δεις πως σώθηκα βολή
που πήγαινα
σαν να ξερα τα μέρη
…
λαβωματιά
ράπισμα απ τ αγέρι
Που πήγαινα
η τρελή!
να πάρω από τη πηγή
γλυκό καθάριο δροσερό νεράκι
που σου ταζα
η τρελή!
να πιεις απ την πηγή
Αμάν Αμάν
και το κουνούσα
πέρα δώθε
το παγουράκι
Στην τρίτη τη χαριστική
να δεις πως σώθηκα βολή
απ της καρδιάς
πως σώθηκα τα βρύα
…
κι από ματιά
απ άγρια θηρία
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-09-2006 |