Μια Μελισταλαχτη Αυγη Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΗ ΑΥΓΗ
Μια μελιστάλαχτη αυγή
θα ντύσω το κορμί σου
δυόσμο μυρτιά βασιλικό
και μ' ένα κλεφτοφάναρο
θα κλέψω το φιλί σου.
Αόρατος θε να γινώ
όπως το μαγισάκι
να γευτώ όλο το χυμό
μ' ένα μικρό ραβδάκι.
Και όταν γινώ ορατός
θα σε' χω πια μαγέψει
θα είμαι ήλιος φωτεινός
αχτίδες να σε στέψει.
Μια μελιστάλαχτη αυγή
άγγελο θα στρατέψω
την πούλια τον αυγερινό
και μ' ένα κλεφτοφάναρο
φιλάκι θα σου κλέψω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2020 |