Ο Βελζεβουλ Δημιουργός: Meletis55 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ερωτας δεν ειναι αγγελακι
επρεπε να παθω για να μαθω
μεταμφιεσμενο διαβολακι
ειναι,σας το υπογραφω.
Ρεφρεν.
Αχ,μ αγγιξε ο Βελζεβουλ
κι ειμ ερωτευμενος φουλ
μα τα στηθια τα δικα της
αχ,εχουν απονη καρδια
κι ειμαι θυμα τωρα πια
του καημού και της αγαπης.
Ο ερωτας δεν ειναι αγγελακι
μην πιστευεται στα παραμυθια
ερωτευτηκα καποιο βραδακι
κι ειδα ολη την αληθια.
Ρεφρεν.
Αχ,μ αγγιξε ο Βελζεβουλ
κι ειμ ερωτευμενος φουλ
μα τα στηθια τα δικα της
αχ,εχουν απονη καρδια
κι ειμαι θυμα τωρα πια
του καημού και της αγαπης. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2020 |