Ισωσ Ποτε Δημιουργός: papadakis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΘΕΟ
ΤΟΣΟ ΔΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ
ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ
ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΚΟΙΤΩ
ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ
ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΠΕΡΑΣΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΑΓΕΤΟ
ΜΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ
ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
ΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΙΚΡΑ
ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΚΟΙΤΩ
ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ
ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-12-2020 |