Μου λες πως είν' ωραία η ζωή Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και Καλά Χριστούγεννα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝ' ΩΡΑΙΑ Η ΖΩΗ
Φωτιά το αίμα στην καρδιά
κι ας πέφτει γύρω χιόνι
γλυκό το δάκρυ στην ματιά
τον πόνο μαλακώνει
Μου λες πως είν' ωραία η ζωή
κι ας τρέχει σαν τρελή να προσπεράσει
ο ήλιος που γεννιέται την αυγή
σου γράφει μουσική προτού βραδιάσει
Μου λες πως είν' ωραία η ζωή
μα ποιος , για πες μου ποιος θα την χορτάσει
Κλεφτό στο στόμα το φιλί
σου τάζει Καλοκαίρια
αγνό το χάδι στο κορμί
σε πάει ως τ' αστέρια
Μου λες πως είν' ωραία η ζωή
κι ας τρέχει σαν τρελή να προσπεράσει
ο ήλιος που γεννιέται την αυγή
σου γράφει μουσική προτού βραδιάσει
Μου λες πως είν' ωραία η ζωή
μα ποιος , για πες μου ποιος θα την χορτάσει
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2020 |