Διαφυγή Δημιουργός: Αγγελικη Γιωτάκου, Angie Giotakou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στάθηκε στην άκρη της λίμνης
είχε ρίξει το λευκό παλτό της
όπως ρίχνει τα φύλλα το φθινόπωρο
Φευγαλέα στον αντικατοπτρισμό της λήθης
αντίκρισε το πρόσωπό της
που είχε ξαναδεί αυτά τα γεμάτα πάθος μάτια ;
Ίσως σε κάποιο παιδικό όνειρο που κυνηγούσε χρόνια...
Περπάτησε τη νωπή άσφαλτο της βροχής
φορώντας ανάποδα τα παπούτσια της
παραπατώντας... έψαχνε την έξοδο
που να ξέρε πως η τελευταία διαφυγή
ερχόταν μαζί με την ομίχλη Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2020 |