Σαν πουλί Δημιουργός: Meletis55 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Συνομώτησε το σύμπαν κι εκπληρώθηκε
τ όνειρο ζωής που είχες το τρελό
κι από κόλαση η ζωή μεταμορφώθηκε
σε παράδεισο από ένα" σ αγαπώ".
Μα το σύμπαν τι κι αν είναι φίλε άπειρο
πάντα θα ναι η χαρά προσωρινή
σαν πουλί μια μέρα μπαίνει απ' το παράθυρο
και μια νύχτα φεύγει πάλι σαν πουλί.
Συνομώτησε το σύμπαν κι εκπληρώθηκε
η ευχή που πάντοτε έκανε η καρδιά
φανερώθηκε μπροστά σου και σου δώθηκε
νου και σώμα των ονείρων σου η θεά.
Μα το σύμπαν τι κι αν είναι φίλε άπειρο
πάντα θα ναι η χαρά προσωρινή
σαν πουλί μια μέρα μπαίνει απ' το παράθυρο
και μια νύχτα φεύγει πάλι σαν πουλί.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2021 |