Στους Παλμούς του Έρωτα Δημιουργός: Euler2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα όνειρα μου
θα κάνω σκαλοπάτια
για να φτάσω σ'εσένα
γλυκιά Παναγιά μου
με ολόδροσα ματια
σαν τριαντάφυλλα ανθισμένα
Στους παλμούς του έρωτα
χορεύει η ψυχή
με ρούχα ασιδέρωτα
μέσα στη βροχή
Στους παλμούς του έρωτα
κλαίει κι ο καημός
σε βράδια αξημέρωτα
πικρός ξενιτεμός
Τα φιλιά μου
θα κάνω φασκές
το σώμα σου να ντύσω
σαν χούφτα άμμου
να σου σβήσω τις σκιές
και τα αινίγματα να λύσω.
Euler2 Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-01-2021 |